Carregant!

 

TARIFES ACTIVITATS DIRIGIDES:https://noumarosteopatia.com/wp-content/uploads/2020/12/HORARI-NOUMAR-COVID-3.png

42 euros al mes 1 classe a la setmana (45 euros en el cas de ioga aeri).

67  euros al mes per 2 classes a la setmana (70 euros en el cas de ioga aeri).

12 euros una classe suelta.

10 euros una classe de prova (es descomptarà de l’import del mes).

NO es paga matrícula i durant el mes de d’agost es suspenen les activitats per descans del personal. Durant aquest mes no es cobrarà la mensualitat.

El centre proporcionarà tot el material necessari per a la realització de les activitats.

Direcció: Les classes de Pilates estan dirigides per una professora formada en Pilates Stott, les de Ioga per una professora especialitzada en Ashtanga Vinyasa Ioga i Ioga Aeri i les d’hipopressius per una osteòpata i fisioterapeuta especialitzada en Sòl Pelvià.

 

 

EN QUÈ CONSISTEIXEN LES NOSTRES ACTIVITATS?

IOGA AERI: De la mateixa manera que el Ioga Tradicional, la pràctica del Ioga Aeri ens aporta nombrosos beneficis, des de l’equilibri fins a una major flexibilitat i força. A més, el fet de jugar amb la gravetat, aquestes beneficis es dupliquen en la seva intensitat i notarem una millor condició física amb poc temps.

IOGA VINYASSA: És una forma de ioga dinàmic. Es diferència del Hatha ioga (ioga bàsic) per la pràctica del Vinyasa. Vinyasa significa,literalment, sistema de moviment i respiració sincronitzada.

Aquest tipus de ioga, ajuda a purificar el cos, físic, mental i emocional. Per venir a classe no cal tenir coneixement ni haver practicat ioga abans. Les classes les adaptem als alumnes.

 PILATES: És un mètode d’entrenament on s’utilitza la força muscular de tot el cos, però en especial de la zona abdominal, esquena i glutis.

Pilates és un entrenament progressiu on sense adonar-te’n aniràs assolint diverses escales de dificultat. Ens ajudarà a millorar la força muscular, augmentar la flexibilitat, agilitat i equilibri. També fa especial èmfasis en millorar l’alineació postural i corregir hàbits incorrectes, aportant una gran vitalitat que permet minimitzar l’esforç en les tasques quotidianes.

ABDOMINALS HIPOPRESSIUS: Consisteix, tal i com indica el seu nom, en generar una disminució de la pressió dins la nostra cavitat abdominal i pèlvica. Durant la realització dels Hipopressius es treballa sobretot el múscul transvers de l’abdomen, que és l’abdominal més intern. Aquest, té la funció de faixa abdominal, afiançant els nostres òrgans interns i aconseguint una millor postura. Engloba una sèrie de tècniques, que mitjançant diferents postures i moviments i a través d’una contracció del diafragma, aconseguirem fer un efecte de succió de les nostres vísceres, sent el resultat una pressió negativa dins de la cavitat abdominal i pèlvica. Això provocarà una contracció reflexa de la musculatura del sòl pelvià i de la faixa abdominal.

noumar-logo-blanc-hortizontal-espai-vital

Copyright by BoldThemes 2016. All rights reserved.

×