Carregant!PRE PART & POST PART

https://noumarosteopatia.com/wp-content/uploads/2015/11/preipostpart-e1481307731579.jpgPRE PART

L’osteopatia en la dona embarassada té un paper molt important, no només pel que fa al dolor física durant l’embaràs, sinó també per preparar la dona pel part i la recuperació post part. L’embaràs altera l’equilibri biomecànic de la mare, però això no ha de comportar dolor ni malestar.

En aquest sentit l’osteopatia pot ajudar a la mare durant aquest procés de l’embaràs i acompanyar aquests canvis perquè es produeixin d’una manera òptima per la mare i el nadó.

POST PART

Durant el post part treballem per una banda amb sessions individuals per tractar possibles problemes derivats del moment del part o durant el període de post part, i també amb sessions grupals per recuperar el to del sòl pèlvic i la faixa abdominal, així com recuperar  l’estabilitat de la zona lumbo pèlvica. En aquestes sessions treballem la respiració, estiraments, hipopressius, glutis…

Què són els Abdominals Hipopressius?

La Gimnàstica Abdominal Hipopressiva (GAH) consisteix, tal i com indica el seu nom, en generar una disminució de la pressió dins la nostra cavitat abdominal i pèlvica. Durant la realització dels Hipopressius es treballa sobretot el múscul transvers de l’abdomen, que és l’abdominal més intern. Aquest, té la funció de faixa abdominal, afiançant els nostres òrgans interns i aconseguint una millor postura.

La GAH engloba una sèrie de tècniques, que mitjançant diferents postures i moviments i a través d’una contracció del diafragma, aconseguirem fer un efecte de succió de les nostres vísceres, sent el resultat una pressió negativa dins de la cavitat abdominal i pèlvica. Això provocarà una contracció reflexa de la musculatura del sòl pelvià i de la faixa abdominal.

noumar-logo-blanc-hortizontal-espai-vital

Copyright by BoldThemes 2016. All rights reserved.