Carregant!OSTEOPATIA PEDIÀTRICA

https://noumarosteopatia.com/wp-content/uploads/2018/01/osteopatía-pediátrica.jpgQuè és?

L’Osteopatia és un tractament que pot aplicar-se a qualsevol edat. En el cas dels infants, les tècniques utilitzades són molt suaus i respectuoses. El tractament sempre és manual, l’osteòpata col·locarà les mans en diferents parts del cos del nadó relaxant estructures o teixits que ha observat en l’exploració prèvia que ho necessitaven.

En què pot ajudar? En problemes en el sistema digestiu com ara el reflux, els còlics i l’estrenyiment. També la son, irritabilitat, problemes de succió…

Són comuns també les asimetries posturals, quan el nadó té tendència  a moure’s més d’un costat, la qual cosa farà que no “descobreixi” i explori per igual els dos costats del cos i en ocasions farà que, degut a un recolzament asimètric es deformi el cap (plagiocefàlia).

A mesura que creix podem tractar possibles dificultats en el desenvolupament psicomotor, així com males posicions de peus i cames quan comença a seure i caminar, fins a l’edat preadolescent. L’osteopatia intenta acompanyar durant les diferents fases del desenvolupament amb els seus problemes i les possibles dificultats.

noumar-logo-blanc-hortizontal-espai-vital

Copyright by BoldThemes 2016. All rights reserved.

×