Carregant!IOGA & PILATES

https://noumarosteopatia.com/wp-content/uploads/2018/01/ioga-1.jpgIOGA TERAPÈUTIC

En general, la pràctica del Ioga és per sí sola terapèutica . Tot i així, en aquesta classe trobaràs una pràctica de ioga suau amb l’objectiu d’equilibrar el nostre físic i ment. Aquestes classes són menys exigents que altres tipus de ioga i pot haver-hi més èmfasi en la pràctica de la relaxació i meditació.

La classe està oberta a qualsevol persona amb o sense cap lesió. No cal tenir experiència en la pràctica de ioga.

ASHTANGA VINYASA IOGA

 És una forma de ioga dinàmic. Es diferència del Hatha ioga (ioga bàsic) per la pràctica del Vinyasa. Vinyasa significa, literalment, sistema de moviment i respiració sincronitzada.

Aquest tipus de ioga, ajuda a purificar el cos, físic, mental i emocional. Per venir a classe no cal tenir coneixement ni haver practicat ioga abans. Les classes les adaptem als alumnes.

 PILATES

És un mètode d’entrenament on s’utilitza la força muscular a través d’estiraments de tot el cos, però en especial de la zona abdominal, esquena i glutis.

Pilates és un entrenament progressiu on sense adonar-te’n aniràs assolint diverses escales de dificultat. Ens ajudarà a millorar la força muscular, augmentar la flexibilitat, agilitat i equilibri.

També fa especial èmfasis en millorar l’alineació postural i corregir hàbits incorrectes, aportant una gran vitalitat que permet minimitzar l’esforç en les tasques quotidianes.

noumar-logo-blanc-hortizontal-espai-vital

Copyright by BoldThemes 2016. All rights reserved.