Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

QUÈ ÉS LA OSTEOPATIA PEDIÀTRICA?

L’osteopatia pediàtrica és una forma de tractament que pot aplicar-se a persones de totes les edats, inclosos els nadons i els nens petits. Les tècniques utilitzades en aquesta pràctica són molt suaus i respectuoses amb el cos del nen. El tractament sempre és manual, amb l’osteòpata que col·loca les mans en diferents parts del cos del nadó per relaxar estructures o teixits que han estat identificats com necessitats durant l’exploració prèvia.

 Això pot ajudar en una sèrie de problemes comuns que afecten els nadons, inclosos els problemes en el sistema digestiu com ara el reflux, els còlics i l’estrenyiment. A més, pot abordar qüestions com la dificultat per dormir, irritabilitat i problemes de succió.

És habitual trobar asimetries posturals en nadons, com quan un nadó té tendència a moure’s més d’un costat, cosa que pot afectar la seva exploració equilibrada de tot el cos i pot conduir a deformitats com la plagiocefàlia a causa d’un recolzament asimètric del cap.

 A mesura que els nens creixen, l’osteopatia pediàtrica pot abordar altres qüestions, com les dificultats en el desenvolupament psicomotor o les males posicions de peus i cames quan comencen a seure i caminar. L’objectiu és acompanyar als nens durant les diferents etapes del desenvolupament, abordant els problemes i les dificultats que puguin sorgir.

QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

TESTIMONIS

«Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

Xavier Vidal

«Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

Sílvia Martinez

«He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

Carles Serra

Vols notar el canvi?

Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

×