Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

QUÈ ÈS EL SÒL PÈLVIC?

El sòl pelvià és el conjunt de músculs que tanquen i sostenen tota la part baixa de l’abdomen. Aquests músculs actuen com una unitat mantenint les vísceres contingudes a la pelvis en la seva posició correcta i regulen l’obertura dels seus orificis.

 És freqüent que amb l’edat o el part es torni fràgil, susceptible d’ocasionar incontinència, prolapses i disfuncions sexuals.

 Abans es convivia amb les incontinències i algunes patologies del sòl pelvià com un problema inevitable i normal, però avui en dia està demostrat que amb una bona prevenció i/o un tractament adequat de fisioteràpia especialitzada pot millorar o eliminar la incontinència i altres patologies relacionades amb la musculatura del sòl pelvià

Què pot tractar?

Incontinència urinària d’esforç

Incontinència fecal o gasos

Prolapses: cistocele, uretrocele, prolapse uterí, elytrocele, rectocele…

Inestabilitat vesical

Trastorns o dolor a la menstruació

Vaginitis

Dolor a les relacions sexuals

Disparèunies superficials o profundes

Dolor pelvià crònic

Estrenyiment: de trànsit, distal o tipus crònic

Seqüeles post cirurgia: fístules, fissures, histerectomies, cicatrius doloroses…

QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

TESTIMONIS

«Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

Xavier Vidal

«Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

Sílvia Martinez

«He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

Carles Serra

Vols notar el canvi?

Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

×