Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

PUNCIÓ SECA

La punció seca és una tècnica de fisioteràpia que utilitza agulles per tractar punts gatell.

 Què són els punts gatell?

 Són zones del múscul amb una gran sensibilitat a la palpació. Això es produeix quan els sarcòmers (zones de les fibres musculars on es contrau el múscul) queden permanentment en contracció degut a l’alliberació d’acetilcolina, que impedeix la relaxació de les fibres i disminueix el flux de sang a la zona. En altres paraules, són les «contractures» o «pilotes/balles» que es poden sentir a l’esquena. 

Els punts gatell poden produir-se per causes diverses com moviments repetitius, mantenir el múscul en una posició escurçada durant molt de temps, o contraccions mantingudes.

Quan treballem amb l’agulla, aquestes es consideren una extensió dels dits del fisioterapeuta, una tècnica palpatòria més, que permet apreciar els canvis en la fermesa dels teixits atravessats.

 Què notarem?

 Un cop hem arribat al nostre punt gatell, el pacient pot donar unes contraccions musculars (que depenent del múscul poden ser bastant fortes), però que no tenen perquè ser doloroses. Un cop finalitzat el tractament, la zona es notarà relaxada de forma instantània. El pacient pot notar durant 2 – 3 dies màxim la sensació que la zona ha estat treballada, sobretot al contraure aquell múscul en concret.

QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

TESTIMONIS

«Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

Xavier Vidal

«Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

Sílvia Martinez

«He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

Carles Serra

Vols notar el canvi?

Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

×