Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

INDIBA

Indiba és un tractament de radiofreqüència que activa la circulació sanguínia nodrint i revitalitzant les cèl·lules.

 Com ho fa?

Genera un circuit elèctric tancat amb una freqüència de 448 kHz per aconseguir una bioestimulació amb o sense efecte tèrmic.

En els estudis realitzats, s’ha demostrat que es produeix un efecte positiu al augmentar el flux sanguini a nivell profund, i per tant, augmenta l’oxigen i els nutrients a la zona. També s’ha evidenciat que estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació.

Què vol dir tot això?

 

Estimulem la reparació del teixit

Accelera la recuperació de les lesions.

Redueix la inflamació al moment

Disminueix el dolor des de la primera sessió

La combinació de la teràpia manual, exercici i INDIBA donarà resultats més amplis tant per una fase aguda com pot ser una ruptura fibril·lar com en una lesió crònica com ara una lumbàlgia.

    QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

    TESTIMONIS

    «Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

    Xavier Vidal

    «Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

    Sílvia Martinez

    «He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

    Carles Serra

    Vols notar el canvi?

    Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

    ×