Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

La Fisioteràpia Esportiva, va dirigida a totes aquelles persones que realitzen una pràctica esportiva de forma regular. Els esportistes sotmeten les estructures de l’aparell locomotor a certs riscos, això comporta, que augmentin les possibilitats de lesió.

L’esportista necessita per a un òptim rendiment, una recuperació ràpida de les seves lesions, un tractament precís i una valoració contínua del seu estat físic.

El fisioterapeuta treballa per recuperar la funcionalitat de l’esportista com més aviat millor, accelerant els processos biològics de recuperació de la lesió, escurçar el temps de baixa esportiva, limitant el menys possible el seu entrenament i amb l’objectiu que es reincorpori el més ràpid possible amb les majors garanties d’èxit i amb el menor risc de reincidència.

Els objectius de la fisioteràpia esportiva són els següents:

  La prevenció . Evitar els factors que puguin causar lesions

  Massatges de descàrrega per evitar sobrecàrregues, estiraments, treballar possibles desequilibris múscul esquelètics...

  La recuperació . És el tractament de les lesions produïdes, les lesions associades i les possibles recidives

  Massatge de descàrrega, tractament del dolor i de la inflamació, tècniques per millorar el rendiment esportiu (treballs excèntric, de propiocepció ..), embenats funcionals, punció seca, kinesiotape ..

  La readaptació . Després de la fase de recuperació l’objectiu serà aconseguir que l’esportista comenci la seva pràctica esportiva en les condicions físiques més adequades.

  QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

  TESTIMONIS

  «Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

  Xavier Vidal

  «Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

  Sílvia Martinez

  «He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

  Carles Serra

  Vols notar el canvi?

  Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

  ×