Els nostres serveis

A  NouMar oferim una varietat de serveis per a la teva salut i benestar, incloent osteopatia, fisioteràpia esportiva, punció seca, INDIBA… Ens adaptem a les teves necessitats per oferir-te el millor tractament.

SERVEIS

QUÈ ÉS LA OSTEOPATIA?

L’osteopatia és una disciplina terapèutica basada en el coneixement de l’anatomia i la fisiologia del cos humà, en la qual s’estudia a l’individu i la seva patologia amb un enfocament holístic. Això significa que es considera tot el cos com una unitat interconnectada, i s’enfoquen en relacionar totes les estructures i sistemes del cos entre sí. Per tant, és essencial realitzar una bona història clínica per poder crear un protocol de tractament personalitzat per a cada pacient.

Què vol dir tot això? En termes de tècniques, l’osteopatia ofereix diferents enfocaments:

  Estructural: Aquest enfocament es centra especialment en les estructures òssies, musculars i articulars. S’utilitzen diverses tècniques manuals, com mobilitzacions o manipulacions articulars, per millorar la funció i la mobilitat d’aquestes estructures.

  Visceral: A través de l’osteopatia visceral, s’investiga la relació entre les lesions estructurals i com afecten el sistema visceral, i viceversa. És crucial per al bon funcionament del cos mantenir una bona mobilitat entre les estructures viscero-estructurals.

  Craneosacral: Basada en l’equilibri natural del cos, l’osteopatia craneosacral es centra en garantir la lliure circulació del líquid cefaloraquidi i el moviment lliure de les articulacions del crani i del sacre.

  Els principis fonamentals de l’osteopatia inclouen:

    L’estructura governa la funció (i viceversa): Aquest principi destaca la interconnexió entre l’estructura física del cos i la seva funció. Si una part del cos no està en el seu lloc adequat o no funciona correctament, pot afectar negativament la funció global del cos.

    Llei de l’arteria: Aquest principi ressalta la importància d’un bon funcionament del sistema circulatori per mantenir la salut dels teixits i els òrgans. Una disminució del flux sanguini pot conduir a problemes funcionals i de salut.

    Principi de l’autocuració i autoregulació: L’organisme té una capacitat innata de curar-se i regular-se a si mateix. Això significa que, amb les condicions adequades, el cos pot equilibrar les seves constants fisiològiques i reparar-se a si mateix.

    QUÈ DIU LA GENT DE NOSALTRES?

    TESTIMONIS

    «Vaig anar a Nou Mar després de patir diversos esquinços al genoll i estic molt satisfet amb els resultats. L’equip és molt professional i em van ajudar molt amb la meva recuperació. Ara puc tornar a practicar esport sense dolor i amb més confiança. Recomano aquest centre a tothom que necessitin una bona recuperació.»

    Xavier Vidal

    «Després del part, tenia molts dubtes sobre com recuperar-me físicament. Les classes post part de Nou Mar han estat una gran ajuda. Les fisioterapeutes són molt atentes i m’han donat consells molt útils per enfortir el cos. Ara em sento molt millor i més segura. Gràcies, Nou Mar!»

    Sílvia Martinez

    «He tingut problemes d’esquena per l’estrès i la pràctica esportiva habitual. A Nou Mar, em van oferir un tractament personalitzat que ha millorat molt el meu estat. Els fisioterapeutes són molt professionals i es nota que tenen experiència. Ara em sento molt millor i amb sense cap dolor. Ho recomano!»

    Carles Serra

    Vols notar el canvi?

    Si vols notar el canvi en la teva salut i benestar, sol·licita la teva cita al Centre d'Osteopatia NouMar. Els nostres experts estan aquí per ajudar-te.

    ×